• 5 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering

PTMD

PTMD

PTMD

Met de accessoires van PTMD geeft u het interieur een sfeervolle en warme uitstraling. Stoere robuuste items in voornamelijk natuurlijke donkere kleuren en materialen. De accessoires kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden, binnen diverse woonstijlen! Bekijk een selectie online of kom voor de uitgebreide PTMD collectie naar Eijerkamp Zutphen! Lees verder >

PTMD

PTMD collectie

De collectie van PTMD bestaat uit sfeervolle accessoires van grove en natuurlijke materialen. Het unieke merk zorgt voor een constante vernieuwing van het assortiment. De meubels en accessoires van PTMD hebben allen dezelfde look & feel en kunnen daardoor perfect met elkaar gecombineerd. Zo kunt u het gehele interieur volledig inrichten met de sfeervolle items van het woonmerk. De collectie past perfect bij diverse woonstijlen, van een klassiek interieur tot een landelijk interieur. De donkere uitstraling van de PTMD accessoires en meubels zorgt voor een prachtig warm effect binnen uw woonruimte. 

Stoer, Sober en Sfeervol

Stoer, Sober en Sfeervol. Kernwoorden die geheel aansluiten bij de opvallende collectie van PTMD. Door het gebruik van sobere, grove en ruwe materialen creëert u een warm en sfeervol interieur. De PTMD potten zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals cement en steen. De prachtige accenten in combinatie met de grove materialen, zorgt voor een stoer effect. Perfect voor een robuust of landelijk interieur. De vazen van PTMD zijn opvallende exemplaren met prachtige designs. Door het gebruik van keramiek past een PTMD vaas perfect bij diverse woonstijlen, zelfs bij een klassiek interieur! In de collectie van het stoere merk vindt u nog meer prachtexemplaren die het interieur een upgrade geven. Een PTMD spiegel staat stijlvol boven de openhaard, in de hal of boven het dressoir in de woon- of slaapkamer. De accessoires zijn tevens perfect te combineren met de teak houten krukjes, de leren kussens en de industriële lampen uit de collectie. 

Internationaal woonmerk

Het Nederlandse merk PTMD is de laatste jaren gegroeid tot een gevestigd, internationaal woonmerk. Ze begonnen ooit met het leveren van potten en manden en zijn de laatste jaren steeds verder uitgebreid. PTMD staat voor hoogwaardige kwaliteit, tevens wordt de collectie in de eigen designstudio ontwikkeld.