• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.2 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 6,95 bij je thuisbezorgd via PostNL.

Volg je bestelling op de voet met Track & Trace. 

Gratis ophalen in de winkel
Je bestelde woonitems haal je eenvoudig op in Zutphen of Veenendaal.

Artikelomschrijving

De Rolf Benz Cara bank, ontworpen door de Duitse designer Anita Schmidt, kan aan ieder zijn wensen voldoen!  Bijzondere details zijn de slanke armleuning en het reliëf dat zichtbaar is aan de zijleuningen van de bank. Het model van Rolf Benz maakt het mogelijk zowel rechtop als in een relaxstand comfortabel te zitten, door de  diverse relaxfuncties. Zo kunnen de zijelementen van de Cara bank volledig worden ingeklapt, de rugleuning kan voorzien worden van een verborgen hoofdondersteuning en kunt u kiezen voor een voetensteun.

U heeft de keuze uit diverse zithoogtes, zitbreedtes en combinaties en de Cara is leverbaar in meer dan 200 stoffen en 100 leersoorten. Tevens zijn er 7 pootvarianten mogelijk, zoals hout en aluminium en kiest u uit een zacht of stevig zitcomfort. Door de oneindige mogelijkheden is de Rolf Benz Cara bank geheel samen te stellen naar uw persoonlijke woonwens. Ervaar de oneindige mogelijkheden van Rolf Benz Cara bank bij Eijerkamp Zutphen en laat u adviseren door onze Rolf Benz experts!

Kenmerken
Artikelnummer 1504109
Breedte 136 cm
Diepte 88 cm
Hoogte 83 cm
Zitdiepte 55 of 59 cm
Zithoogte 43 of 46 cm
Kleur Blauw
Materiaal Stof
Comfort Normaal
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Rolf Benz