• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.2 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 6,95 bij je thuisbezorgd via PostNL.

Volg je bestelling op de voet met Track & Trace. 

Gratis ophalen in de winkel
Je bestelde woonitems haal je eenvoudig op in Zutphen of Veenendaal.

Artikelomschrijving

Rolf Benz Ego bank staat voor de perfecte individualisering, ofwel het aanpassingsvermogen aan persoonlijke eisen en reeds bestaande woonsituaties. Als geen ander houdt bank Ego tegelijkertijd rekening met interieurstijl, ruimte-afmetingen en lichaamsmaten, en persoonlijke comfortwensen.

Zo is door de keuze in basistypen, armleuningen, pootvarianten, zitdieptes, bekledingen en kleuren de Rolf Benz Ego perfect te combineren met elke persoonlijke smaak en interieurstijl, en bij de materialen en kleuren die reeds in de woning aanwezig zijn. Of die nu traditioneel en conservatief, stylish en retro, eigentijds landhuisachtig of puristisch en modern is: afhankelijk van de compositie en configuratie past Rolf Benz Ego perfect in woonruimtes in de meest uiteenlopende designrichtingen.

Kenmerken
Artikelnummer 1202079
Breedte 256 cm
Diepte 267 cm
Hoogte 84 cm
Zitdiepte 52/55/62 cm
Zithoogte 43/45/47 cm
Kleur Rood
Materiaal Stof
Comfort Zacht
Wielen Chroom
Uitvoering Hoekbank
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Rolf Benz