Skip to content
Saunaco Cas Tv-meubel
Saunaco Cas Tv-meubel
Vergroten
  • Saunaco Cas Tv-meubel
1/3
Item 1 of 3

Saunaco Cas Tv-meubel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Saunaco Cas Tv-meubel

Esthetisch en praktisch: hangkast Cas uit de collectie van Saunaco. Deze hangkast is vervaardigd uit duurzame hoogwaardige materialen die zorgen voor een heldere vormgeving. Deze kast is een ontwerp van Studio Segers, een creatief familiebedrijf dat haar werk laat kenmerken door simplistische lijnen, een tijdloze uitstraling en een multifunctioneel karakter. Deze hangkast is een ontwerp dat staat voor strakke geometrie in combinatie met een gedetailleerde afwerking.

Hangkast Cas is compleet naar eigen wens samen te stellen met diverse afmetingen, materialen en kleuren. Ontdek de mogelijkheden en hoogwaardige materialen van hangkast Cas van Saunaco in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1557297
Materiaal Hout
Kleur grijs
Merk Saunaco
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer