Skip to content
Vergroten
  • Saunaco Nyro Opbergkast
1/8
Item 1 of 8

Saunaco Nyro Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Saunaco Nyro Opbergkast

Zuivere lijnen en strakke vormen ontmoeten elkaar in het Nyro kastenprogramma van Saunaco. In combinatie met hoogwaardige, eerlijke materialen en met oog voor detail is een uiterst veelzijdige authentieke collectie opbergsystemen ontstaan. Met een breed scala aan mogelijkheden in elementen, volumes, materiaal- en kleurcombinaties ontstaat moeiteloos een wandkast, dressoir of ander opbergmeubel dat naadloos op de persoonlijke interieurwensen aansluit. De kasten van Saunaco zijn dus volledig naar wens samen te stellen, met Furnplan én met hulp van onze adviseurs. Hulp nodig? Maak dan een kastadvies afspraak. Op deze manier kun je moeiteloos een kast samenstellen die aansluit op jouw persoonlijke wensen.

De Nyro kasten van Saunaco zijn uit te voeren in tal van afmetingen en worden allen vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout. Indien gewenst zijn de elementen af te werken met poederlak in verscheidene kleuren.

Ontdek de mogelijkheden en hoogwaardige materialen van de Nyro kastsystemen van Saunaco in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Saunaco Nyro Opbergkast
Saunaco Nyro Opbergkast