Skip to content
Schramm Lotus 10 Topmatras
Schramm Lotus 10 Topmatras
Vergroten
  • Schramm Lotus 10 Topmatras
1/3
Item 1 of 3

Schramm Lotus 10 Topmatras

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Schramm Lotus 10 Topmatras

Schramm topper Lotus 10 uit de collectie van het steeds zeldzamer wordende Duits familiebedrijf is 100% natuurlijk en donsachtig zacht. Perfect afgestemd op het tweematrassensysteem van Schramm en de ideale aanvulling voor een puur en gewichtloos slaapgenot! Topper Lotus 10 is extra licht en beschermt uw matras het hele jaar door tegen vuil, mijten en bacteriën. Dankzij de dubbele jersey hoes en vulling van zeer zacht Talalay Latex heeft u het gevoel op een wolk te liggen!

Eigenschappen:
-    Tijk: 60% polyester en 40% lyocell
-    Vulling: Talalay Latex
-    Afneembare hoes
-    Zeer comfortabel
-    Wasbaar tot 30°C
-    9 cm. hoog
-    Diverse maten

De Lotus 10 topper van Schramm wordt met de hand vervaardigd in Duitsland met grote ambachtelijke precisie. Hierdoor creëert Schramm een uniek totaalbeeld met slaapcomfort op topniveau! Doorlopend in een stuk waardoor een tweedelig matras zich d.m.v. een rits eenvoudig laat combineren tot één geheel. 

Kom proef liggen en laat u deskundig adviseren over de Lotus 10 topper in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1569295
Breedte 90 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Latex
Kleur wit
Merk Schramm
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer