• 5 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering
Sealy: 25% korting op matrassen

Sealy

Sealy

Sealy

Een Sealy matras zorgt voor uw welverdiende nachtrust. Met het gebruik van unieke technologieën voor de beste slaaphouding is Sealy een voorloper in de wereld van slapen. U wilt toch ook uitgerust wakker worden? Laat u adviseren en vindt uw perfecte matras, boxspring of bed in onze winkels of bekijk de geselecteerde online collectie van Sealy. Lees verder >

Sealy

Ultieme nachtrust met Sealy

Met Sealy geniet u van een heerlijke comfortabele nacht en wordt u uitgerust wakker. De luxe matrassen van Sealy zijn zacht en gemaakt van hoogwaardige materialen. Relaxed een boek lezen in bed of nog even tv kijken voor het slapen? De verstelbare Sealy bedbodem geeft u in iedere positie de juiste ondersteuning. Extra optie: lattenbodems met een verstelbaar hoofd- en voeteneind.

Hoogwaardige Sealy matrassen

Generaties Amerikanen zweren bij een betere nachtrust op een Sealy matras. Een goede nacht is belangrijk voor uw herstel. Doordat uw nek, schouders en rug volledig worden ondersteund, worden zenuwen en spieren zo min mogelijk belast. De matrassen van Sealy zijn gemaakt van luxe hoogwaardige materialen. Het gebruik van wol, zijde en katoen zorgt voor een optimale ventilatie en voorkomt allergische reacties.  

Hybrid collectie 

De Sealy Hybrid collectie bestaat uit luxe bedden, boxsprings, matrassen en lattenbodems met een subliem comfort. Sealy belooft een betere nacht voor meer dan 130 jaar. Matrassen waar men van houdt, van een merk die men vertrouwt. De Sealy Hybrid collectie bestaat uit matrassen en lattenbodems van luxe kwaliteit. De Sealy Hybrid Plus en Sealy Hybrid Ultra hebben een samenstelling van half schuim en half veren, voor het perfecte comfort. Met een duurzaamheid van 10 jaar!

Op zoek naar het ideale matras voor een heerlijke nachtrust en ultiem comfort? Bij Eijerkamp kunt u terecht voor gratis slaapadvies van een onafhankelijk fysiotherapeut voor een stabiele ligging. Ook kunt u bij ons terecht voor de volledige inrichting van uw slaapkamer. Dat wordt heerlijk slapen!