Skip to content
Serta Classico Electro Boxspring
Serta Classico Electro Boxspring
Van 5499.- Voor 4099.-
Vergroten
  • Serta Classico Electro Boxspring
1/8
Item 1 of 8

Serta Classico Electro Boxspring

Van 5499.- Voor 4099.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken

Eijerkamp vertelt over Serta Classico Electro Boxspring

Boxspring Classico Electro van Serta: een garantie voor subliem comfort. Slapen met Serta is slapen en ontwaken in pure luxe, mede dankzij de verstelbare mogelijkheden van deze modern klassieke boxspring. Uniek in zijn klasse is de royale afmeting: met een breedte van maximaal 200 cm en een lengte van 210 cm is het vorstelijk genieten. 

Serta boxspring Classico Electro is opgebouwd uit een drietal basiselementen: een elektrische springbox, een Splendid Superior matras, een multilayer matras met een 5-zone pocketveringsysteem en comfortabele foamlagen, en een split topper waarmee de verstelbaarheid van de linker en rechter helft van het bed ook individueel te reguleren is. 

Het luxueuze design van de Classico Electro boxspring van Serta geeft de slaapkamer en een hotel chique uitstraling. De Serta Classico boxspring wordt gekenmerkt door zijn eigentijdse klassieke uitstraling. Met de keuze uit diverse stofferingen, een optioneel contrasterende bies en verschillende potensets is het ontwerp van de Classico eenvoudig te personaliseren. Om het interieur van de slaapkamer te completeren is Classico leverbaar met bijpassende accessoires als nachtkasten, voorzetbanken en opbergbanken. 

Kom proefliggen op boxspring Classico Electro van Serta in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring, matras en topmatras passend bij de persoonlijke slaapwensen, slaaphouding en postuur.

  • Afmetingen & details
  • Bezorging & Garantie
Serta Classico Electro Boxspring
Serta Classico Electro Boxspring