Skip to content
Spectral Ameno Tv-meubel
Spectral Ameno Tv-meubel
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Spectral Ameno Tv-meubel
1/21
Item 1 of 21

Spectral Ameno Tv-meubel

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Spectral Ameno Tv-meubel

Tv-meubel Ameno van Spectral is voorzien van de nieuwste technologieën voor het ultieme bioscoopgevoel in de woonruimte. Het krachtige meubel biedt de mogelijkheid om een soundsysteem en draadloos oplaadstation voor de smartphone te integreren. Zo zijn rondslingerende kabels verleden tijd! Het uitgebreide programma is voorbereid op toekomstige functionaliteiten, zodat het meubel extra lang mee kan. 

Ameno wordt volledig op maat gemaakt en is dankzij talloze mogelijkheden volledig naar wens samen te stellen. Naast de vele technologische opties, zijn er diverse afmetingen, kleuren en materialen beschikbaar om het ideale meubel te creëren. 

Het meubel kan op compacte poten worden geplaatst, of onzichtbaar aan de muur worden bevestigd. Anders dan andere tv-meubels is Ameno door de zogenoemde ruggengraat. Een flexibele kabelgoot van hoogwaardig aluminium waardoor alle kabels eenvoudig uit het zicht blijven. 

Ontdek het Spectral Ameno Tv-meubel in onze woonwinkel in Zutphen en vraag naar de vele mogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar voor persoonlijk advies!

 
Spectral Ameno Tv-meubel
Spectral Ameno Tv-meubel