Skip to content
Spectral Brick Tv-meubel
Spectral Brick Tv-meubel
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Spectral Brick Tv-meubel
1/8
Item 1 of 8

Spectral Brick Tv-meubel

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Spectral: soundbar t.w.v. 899.- cadeau

Ontvang nu een BRP1 soundbar* cadeau bij aankoop van een Spectral Ameno, Brick, Cocoon, Next of Scala tv-meubel in onze woonwinkels!

*Om de Spectral BRP1 soundbar te gebruiken, heb je ook een Sonos Amp nodig (799.-). Met deze versterker creëer je het smart home van je dromen en geniet je van eindeloos veel mogelijkheden van het Sonos audio systeem.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Spectral Brick Tv-meubel

Spectral tv-meubel Brick is een prachtig meubel voor uw tv- en audio apparatuur. Het tv-dressoir is voorzienvan een terug getrokken sokkel, hierdoor lijkt het meubel te zweven boven de grond. Integreer het geluid in de sokkel van de tv-meubel, zodat kabels en andere accessoires onzichtbaar opgeborgen worden. Spectral Brick is naast de basiskleuren, verkrijgbaar in 200 unieke kleuren en hierdoor perfect op uw interieur af te stemmen. Net als de andere meubels van Spectral heeft ook Brick een garantie voor vijf jaar en wordt kant- en klaar gemonteerd. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1427824
Breedte 150 cm
Hoogte 51 cm
Diepte 53 cm
Materiaal Glas
Kleur Geel
Merk Spectral
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Brick serie Bekijk ook Meer uit deze serie