Skip to content
Spectral Brick Tv-meubel
Spectral Brick Tv-meubel
Vergroten
  • Spectral Brick Tv-meubel
1/5
Item 1 of 5

Spectral Brick Tv-meubel

Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Spectral: soundbar t.w.v. 899.- cadeau

Ontvang nu een BRP1 soundbar* cadeau bij aankoop van een Spectral Ameno, Brick, Cocoon, Next of Scala tv-meubel in onze woonwinkels!

*Om de Spectral BRP1 soundbar te gebruiken, heb je ook een Sonos Amp nodig (799.-). Met deze versterker creëer je het smart home van je dromen en geniet je van eindeloos veel mogelijkheden van het Sonos audio systeem.

persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Spectral Brick Tv-meubel

Tv-meubel Brick uit de indrukwekkende collectie van het merk Spectral zorgt iedere dag voor de optimale geluids- en beeldervaring. Brick is het eerste tv-meubel waarbij het geluid in de sokkel is geïntegreerd en het bioscoopgeluid evenaart. Het verhaal achter het verborgen geluid: Spectral bouwt in de sokkel van het tv-meubel een 2.1 Virtual Surround bioscoopsysteem met de hoogste kwaliteit. Extra handig: Brick kan uitgevoerd worden met de Smart Charge technologie. Hierbij hoef je alleen een smartphone op de tv-kast te leggen en de telefoon wordt opgeladen.


Bij tv-meubel Brick heb je geen last van rondslingerende kabels of luidsprekers, zelfs de stekker van de televisie loopt onzichtbaar langs de buis van de draaibare tv-beugel. Ruim eenvoudig al je apparatuur op in de greeploze opbergvakken. Naast alle technologische snufjes is Brick voorzien van Spectral Smart Light, wat zorgt voor een sfeervolle verlichting achter het tv-meubel.


Brick is volledig naar eigen wens samen te stellen. Kies uit diverse afmetingen,  sokkel variaties en krasvaste glasoppervlakken in ruim 2000 kleuren. Onze experts vertellen graag meer over de mogelijkheden van tv-meubel Brick van het merk Spectral in onze Spectral Studio’s: kom langs en ontdek de mogelijkheden!

 

Dit is een zelfmontage artikel

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629720
Breedte 150 cm
Hoogte 51 cm
Diepte 52 cm
Materiaal Glas
Kleur Cement
Montage Zelfmontage
Merk Spectral
Woonstijl Design, Modern

Dit is een zelfmontage artikel

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Brick serie Bekijk ook Meer uit deze serie