gratis verzending vanaf € 500
Spectral Brick Tv-meubel
Spectral Brick Tv-meubel
Vergroten
  • Spectral Brick Tv-meubel
1/5
Item 1 of 5

Spectral Brick Tv-meubel

Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over Spectral Brick Tv-meubel

Tv-meubel Brick uit de indrukwekkende collectie van het merk Spectral zorgt iedere dag voor de optimale geluids- en beeldervaring. Brick is het eerste tv-meubel waarbij het geluid in de sokkel is geïntegreerd en het bioscoopgeluid evenaart. Het verhaal achter het verborgen geluid: Spectral bouwt in de sokkel van het tv-meubel een 2.1 Virtual Surround bioscoopsysteem met de hoogste kwaliteit. Extra handig: Brick kan uitgevoerd worden met de Smart Charge technologie. Hierbij hoef je alleen een smartphone op de tv-kast te leggen en de telefoon wordt opgeladen.


Bij tv-meubel Brick heb je geen last van rondslingerende kabels of luidsprekers, zelfs de stekker van de televisie loopt onzichtbaar langs de buis van de draaibare tv-beugel. Ruim eenvoudig al je apparatuur op in de greeploze opbergvakken. Naast alle technologische snufjes is Brick voorzien van Spectral Smart Light, wat zorgt voor een sfeervolle verlichting achter het tv-meubel.


Brick is volledig naar eigen wens samen te stellen. Kies uit diverse afmetingen,  sokkel variaties en krasvaste glasoppervlakken in ruim 2000 kleuren. Onze experts vertellen graag meer over de mogelijkheden van tv-meubel Brick van het merk Spectral in onze Spectral Studio’s: kom langs en ontdek de mogelijkheden!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629720
Breedte 150.9 cm
Hoogte 51.3 cm
Diepte 52,5 cm
Materiaal Glas
Kleur Cement
Merk Spectral
Woonstijl  Design, Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer