Skip to content
Vergroten
  • Spectral Just Basic V Tv-meubel
1/8
Item 1 of 8

Spectral Just Basic V Tv-meubel

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Spectral Just Basic V Tv-meubel

Op zoek naar een betaalbare hoogglans tv-meubel in de kleur zwart of wit? Dan ben je bij Just Racks van Spectral aan het juist adres. De modellen van Just Racks worden geproduceerd in Duitsland en zijn van hoge kwaliteit met een moderne uitstraling. Just Racks is voorzien van de originele aluminium poten.


Het programma Just Racks biedt verschillende opties: diverse kleuren en afmetingen. Tegen een meerprijs kan er een draaibare tv-beugel geleverd worden. Onze experts vertellen graag meer over de mogelijkheden van tv-meubel Just Racks van het merk Spectral in onze Spectral Studio’s: kom langs en ontdek de mogelijkheden!

Dit is een zelfmontage artikel

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629883
Breedte 160 cm
Hoogte 38 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Glas, Speakerdoek
Kleur Grey
Montage Zelfmontage
Merk Spectral
Woonstijl Design, Modern

Dit is een zelfmontage artikel

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer