Skip to content
Spectral Next 1604 Tv-meubel
Spectral Next 1604 Tv-meubel
Vergroten
  • Spectral Next 1604 Tv-meubel
1/7
Item 1 of 7

Spectral Next 1604 Tv-meubel

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Spectral Next 1604 Tv-meubel

Spectral tv-meubel Next 1604: een functioneel en tijdloos basis ontwerp met een moderne uitstraling. Dit chique meubel is vervaardigd volgens een innovatief proces en gemaakt van PrimeBoard: een nieuw materiaal dat voorzien is van drie sterke laklagen waarvan de laatste met een extreem matte afwerking dat een fluweelzachte uitstraling geeft en het moderne karakter van dit tv-meubel nog eens onderstreept. Dankzij het anti-fingerprint effect biedt de matte laklaag daarnaast bescherming tegen vervuiling en is het meubel eenvoudig en snel te reinigen. 

Het Spectral Next 1604 televisiemeubel heeft een breedte van 160 centimeter en is voorzien van een soundbar klep met akoestische stof. Hierachter wordt geluidsapparatuur veilig opgeborgen maar kun je toch luid en duidelijk, zonder afbreuk aan geluidskwaliteit, van muziek genieten.

Getoond model van het Spectral Next 1604 tv-meubel is uitgevoerd in de kleur Snow en staat op nagenoeg onzichtbare voeten van 2,5 centimeter hoog. Het meubel is voorzien van een kabeldoorvoer in de topplaat, een soundbar adapter en een uitsparing voor een subwoofer. Optioneel is het meubel uit te breiden met een draaibare tv-beugel, kabelafdekdop en touch-led-verlichting. Het meubel is tevens leverbaar in zwart.

Bestel Spectral tv-meubel Next 1604 in kleur Snow nu online.

 

Dit is een zelfmontage artikel

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629762
Breedte 160 cm
Hoogte 35 cm
Diepte 48 cm
Materiaal Hout, Speakerdoek
Kleur Snow
Montage Zelfmontage
Merk Spectral
Woonstijl Design, Modern

Dit is een zelfmontage artikel

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer