Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Spectral Next tv-meubel
Spectral Next tv-meubel
Vergroten
  • Spectral Next tv-meubel
1/2
Item 1 of 2

Spectral Next tv-meubel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Spectral Next tv-meubel

Spectral Next focust zich op de basics, maar biedt daardoor zoveel meer. De modulaire wandmeubel serie is enorm functioneel maar daarnaast ook een lust voor het oog. Het meubel wordt vervaardigd uit PrimeBoard, een nieuwe materiaalsoort dat is voorzien van een basislak, een tussenlak en een XTreme Matt laklaag. Hierdoor is het gemakkelijk te onderhouden en worden er geen vingerafdrukken zichtbaar.

Het meubel is volledig naar wens samen te stellen en zowel in de breedte als diepte individueel aan te passen. Ook is er de keuze om het meubel zwevend aan de muur op te hangen, op in hoogte verstelbare pootjes of juist wieltjes. Voor een optimale beeldbeleving is het daarnaast mogelijk het meubel uit te voeren met Spectral Smart Ligt: zachte, sfeervolle achtergrondverlichting door middel van onzichtbare LED-strips aan de bovenrand van het meubel. Ook diverse soundsystemen voelen zich thuis in wandmeubel Next.

Ontdek alle mogelijkheden en laat je adviseren over wandmeubel Next van Spectral in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1598591
Breedte 260 cm
Hoogte 54.4 cm
Diepte 48 cm
Kleur Snow
Merk Spectral
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen