• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Spectral tv-meubel Brick is een prachtig meubel voor uw tv- en audio apparatuur. Het tv-dressoir is voorzienvan een terug getrokken sokkel, hierdoor lijkt het meubel te zweven boven de grond. Integreer het geluid in de sokkel van de tv-meubel, zodat kabels en andere accessoires onzichtbaar opgeborgen worden. Spectral Brick is naast de basiskleuren, verkrijgbaar in 200 unieke kleuren en hierdoor perfect op uw interieur af te stemmen. Net als de andere meubels van Spectral heeft ook Brick een garantie voor vijf jaar en wordt kant- en klaar gemonteerd. 

Kenmerken
Artikelnummer 1427824
Breedte 150 cm
Diepte 53 cm
Hoogte 51 cm
Kleur Geel
Materiaal Glas
Armleuningen Tv-dressoir
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Spectral