• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Spectrum wandkast Paperback van Studio Parade is een krachtig ontwerp met een opvallende verschijningsvorm. De Paperback wandkast neemt weinig ruimte in. Bovendien zorgen de dunne legplanken voor een bijzonder lijnenspel. U kunt de Paperback vullen met boeken, cd's en kleine glas of keramiek voorwerpen.

De Spectrum Paperback mini is modulair en bestaat per set uit één stevige wandplaat van 30x60cm met dertien horizontale sleuven erin. De wandplaat wordt door middel van vier schroeven gemonteerd. Per wandplaat worden dertien losse legplanken 30x15 cm geleverd met een dikte van vier mm, die vervolgens in de sleuven geschoven worden. Per dertien legplanken zijn er drie met een 'tab' eraan voor het plaatsen van grotere boeken, tijdschriften of voorwerpen.

De Paperback van Spectrum is leverbaar is wit en antraciet. U kunt de Paperback naar eigen inzicht als klein, groots of zelfs als wandvullend worden toegepast.

Afmetingen Spectrum wandkast Paperback:
Large 120x60x15 cm
Small 60x60x15 cm
Mini 30x60x15 cm

Spectrum levert een grote diversiteit aan meubelen. CILO is dealer van het exclusieve merk Spectrum en kan ieder gewenst model van dit merk aan u leveren. Vindt u het gewenste model niet op onze site?  Neemt u dan contact met ons op via e-mail of telefoonnummer 0575-583656 (tijdens openingstijden). Onze interieurspecialisten voorzien u graag van vrijblijvende informatie.

Kenmerken
Artikelnummer 1502794
Breedte 30 cm
Hoogte 60 cm
Kleur Antraciet
Afmeting CA. BxHxD 30x60x15
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Spectrum