• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Stressless 2-zitsbank Wave

Een hoge- of lage rugleuning, individueel verstelbare zitplaatsen, het door Stressless gepatenteerde glijsysteem en verstelbare hoofdsteunen: dat is Stressless zitbank Wave. Waarom zou een bank niet het comfort van een comfortfauteuil bieden? Met deze gedachte in het achterhoofd ontstond onder andere Stressless bank Wave. Een heerlijk comfortabele bank dat zeker niet onder doet voor een relaxfauteuil. De collectie Wave is daarnaast uitgevoerd met het gepatenteerde glijsysteem. Dit systeem, dat op de kleinste bewegingen van uw lichaam reageert, zorgt voor perfecte steun en comfort. Het assortiment van Stressless Wave bestaat uit fauteuils, banken, hoekelementen en hockers. Ook zijn er bijpassende kussens mogelijk. De meubels zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en leder. Er zijn verschillende poten mogelijk, die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren.

Kenmerken
Artikelnummer 1292731
Kleur Beige
Materiaal Stof
Comfort Zacht
Onderstel Hout
Armleuningen 2-Zitsbank
Afmeting CA. BxHxD 146x84x81
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Stressless