• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Stressless 3-zitsbank Eldorado

Waarom zou een bank niet het comfort van een comfortfauteuil bieden? Met deze gedachte in het achterhoofd ontstonden Stressless banken met lage- en hoge rugleuningen, die elk individueel verstelbaar zijn. Stressless bank Eldorado is vanuit deze gedachte ontworpen. De Eldorado collectie is daarnaast uitgevoerd met het gepatenteerde glijsysteem. Dit systeem, dat op de kleinste bewegingen van uw lichaam reageert, zorgt voor perfecte steun en comfort. In het streven om de beste comfortfauteuils en banken te produceren, maakt Ekornes gebruik van een superieure technologie die een originele Stressless zo uniek maakt. Elk detail van de Stressless is doordacht. En alle details bij elkaar hebben maar één doel – u zoveel mogelijk comfort verschaffen.

Kenmerken
Artikelnummer 1414438
Kleur Beige
Materiaal Leer
Comfort Zacht
Onderstel Hout
Armleuningen 3-Zitsbank
Afmeting CA. BxHxD 209x110x78
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Stressless