Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Stressless Aura Relaxfauteuil+Hocker
Stressless Aura Relaxfauteuil+Hocker
Vergroten
  • Stressless Aura Relaxfauteuil+Hocker
1/6
Item 1 of 6

Stressless Aura Relaxfauteuil+Hocker

Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Stressless Aura Relaxfauteuil+Hocker

Relaxfauteuil Aura van Stressless is voorzien van heerlijk zitcomfort om volop te genieten. Aura is uitgerust met het BalanceAdapt systeem, dat ervoor zorgt dat Aura reageert op elke beweging die je maakt. Daarnaast is deze relaxstoel uitgevoerd met het Plus System dat zorgt voor een goede ondersteuning van de nek en onderrug. Zo kan je elk moment van de dag tot rust komen.

Stel helemaal naar eigen wens samen
Aura is verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten. Daarnaast is er de mogelijkheid om het design van de poot, het onderstel en de houtkleur naar persoonlijke wensen samen te stellen. Deze Stressless relaxfauteuil is leverbaar in een S, M of L uitvoering en wordt geleverd inclusief bijpassende hocker.

Kom proef zitten op relaxfauteuil Aura van Stressless in onze woonwinkels en laat je persoonlijk adviseren door onze comfortexperts in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1591215
Breedte 82 cm
Hoogte 111 cm
Diepte 82 cm
Materiaal Leer
Kleur zwart
Merk Stressless
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer