gratis verzending vanaf € 500
Stressless Eldorado Bank
Stressless Eldorado Bank
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Stressless Eldorado Bank
1/8
Item 1 of 8

Stressless Eldorado Bank

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Stressless Eldorado Bank

Stressless 3-zitsbank Eldorado

Waarom zou een bank niet het comfort van een comfortfauteuil bieden? Met deze gedachte in het achterhoofd ontstonden Stressless banken met lage- en hoge rugleuningen, die elk individueel verstelbaar zijn. Stressless bank Eldorado is vanuit deze gedachte ontworpen. De Eldorado collectie is daarnaast uitgevoerd met het gepatenteerde glijsysteem. Dit systeem, dat op de kleinste bewegingen van uw lichaam reageert, zorgt voor perfecte steun en comfort. In het streven om de beste comfortfauteuils en banken te produceren, maakt Ekornes gebruik van een superieure technologie die een originele Stressless zo uniek maakt. Elk detail van de Stressless is doordacht. En alle details bij elkaar hebben maar één doel u zoveel mogelijk comfort verschaffen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1414438
Materiaal Leer
Kleur Beige
Merk Stressless
Barcode 9900000301514
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer