Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Stressless London High Back Relaxfauteuil+Hocker
Stressless London High Back Relaxfauteuil+Hocker
Vergroten
  • Stressless London High Back Relaxfauteuil+Hocker
1/7
Item 1 of 7

Stressless London High Back Relaxfauteuil+Hocker

Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Stressless London High Back Relaxfauteuil+Hocker

Met de Stressless London High back relaxfauteuil introduceert het comfortmerk een model een in een compleet nieuw jasje. Een combinatie van een stijlvol 360 graden roterend onderstel met frisse lijnen. Het design is geïnspireerd op de jaren '60, zonder afbreuk te doen aan het comfort waar Stressless om bekend staat.

De London relaxstoel zit vol met eigenschappen die voor een complete ontspanning zorgen, zoals het Gilde Systeem en Plus Systeem. Door deze comfortmechanismen beweegt de fauteuil automatisch mee met de bewegingen die u maakt.

In diverse uitvoeringen
Relaxstoel London is leverbaar met een lage of hoge rug en voor de bekleding heeft u keuze uit diverse stoffen en leersoorten. Het onderstel is verkrijgbaar in een Star of Home Office uitvoering.

De getoonde vanafprijs is een uitvoering in stof, exclusief hocker.

Ontdek alle mogelijkheden in onze winkels en kom proef zitten op de Stressless London relaxfauteuil!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1591069
Breedte 80 cm
Hoogte 111 cm
Diepte 74 cm
Materiaal Leer
Kleur Snow
Merk Stressless
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer