Skip to content
Stressless Tokyo Bureaustoel
Stressless Tokyo Bureaustoel
Vanaf 2999.-
Vergroten
  • Stressless Tokyo Bureaustoel
1/8
Item 1 of 8

Stressless Tokyo Bureaustoel

Vanaf 2999.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Stressless Tokyo Bureaustoel

Bureaustoel Tokyo is een comfortabele stoel om je werkdag mee door te komen. Of je nou op kantoor of thuis werkt; een goede werkplek is belangrijk om productief te kunnen zijn. Tokyo ondersteunt de rug en nek, zodat jij je volledig op je werk kunt richten. 

Tokyo is verkrijgbaar in verschillende rughoogtes voor alle lichaamstypes. Zo is er keuze uit een lage- en hoge rugleuning, en een bureaustoel met verstelbare hoofdsteun. De rugleuning is uitgerust met een zacht kussen om de rug en nek gedurende de dag van de juiste ondersteuning te voorzien. Middels het Glide System kan de rugleuning in gewenste positie gekanteld worden. Stressless Tokyo is van alle gemakken voorzien om comfortabel te werken. 

Geef bureaustoel Tokyo een persoonlijke look met een stof- of leerkleur naar keuze. Het chroomkleurige onderstel is voorzien van zwenkwielen, waardoor de stoel eenvoudig verplaatst kan worden. Daarnaast is de stoel in hoogte verstelbaar middels een hendel.

Ervaar Tokyo in onze Stressless Studio bij Eijerkamp Zutphen en laat je adviseren, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 
Stressless Tokyo Bureaustoel
Stressless Tokyo Bureaustoel
Meer uit de Tokyo serie Bekijk ook
Meer uit de Tokyo serie Bekijk ook