Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Stressless Wave Bank
Stressless Wave Bank
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Stressless Wave Bank
1/9
Item 1 of 9

Stressless Wave Bank

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Stressless Wave Bank

Stressless 2-zitsbank Wave

Een hoge- of lage rugleuning, individueel verstelbare zitplaatsen, het door Stressless gepatenteerde glijsysteem en verstelbare hoofdsteunen: dat is Stressless zitbank Wave. Waarom zou een bank niet het comfort van een comfortfauteuil bieden? Met deze gedachte in het achterhoofd ontstond onder andere Stressless bank Wave. Een heerlijk comfortabele bank dat zeker niet onder doet voor een relaxfauteuil. De collectie Wave is daarnaast uitgevoerd met het gepatenteerde glijsysteem. Dit systeem, dat op de kleinste bewegingen van uw lichaam reageert, zorgt voor perfecte steun en comfort. Het assortiment van Stressless Wave bestaat uit fauteuils, banken, hoekelementen en hockers. Ook zijn er bijpassende kussens mogelijk. De meubels zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en leder. Er zijn verschillende poten mogelijk, die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1292731
Materiaal Stof
Kleur Beige
Merk Stressless
Barcode 9900000298272
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer