gratis verzending vanaf € 500
Studio HENK Cave Zitbank
Studio HENK Cave Zitbank
Vanaf 1910.-
Vergroten
  • Studio HENK Cave Zitbank
1/2
Item 1 of 2

Studio HENK Cave Zitbank

Vanaf 1910.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Studio HENK Cave Zitbank

2,5-zitsbank Cave uit de collectie van Studio HENK is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en een gevoel van rust, eenvoud en comfort uit te stralen. De bank laat zich daarom kenmerken door zachte vormen en materialen. Cave heeft een eenvoudig maar stijlvol design dat tevens in andere opstellingen verkrijgbaar is. Cave is bij getoond model gestoffeerd met een zachte crème kleurige stof maar is ook in andere kleuren en stoffen verkrijgbaar. Ontdek en ervaar het comfort en de mogelijkheden van 2,5-zitsbank Cave van Studio HENK in onze woonwinkel in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1624915
Breedte 211 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 94 cm
Materiaal Stof
Kleur Beige
Merk Studio HENK
Woonstijl  Retro, Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer