gratis verzending vanaf € 500
Studio MIK Blos 3-Zitsbank
Studio MIK Blos 3-Zitsbank
Van 2665.- Voor 2289.-
Vergroten
  • Studio MIK Blos 3-Zitsbank
1/4
Item 1 of 4

Studio MIK Blos 3-Zitsbank

Van 2665.- Voor 2289.-
Levertijd: 8-10 weken

Wij zijn open! Op afspraak

Nieuwe meubels uitzoeken? Wij staan in onze gerestylede winkels voor je klaar met de nieuwste collecties van alle bekende merken voor wonen, slapen en design.

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Studio MIK Blos 3-Zitsbank

Bank Blos uit de collectie van Studio MIK biedt aangenaam zitcomfort. De missie van Studio MIK is het ontwerpen van meubels waarvan de kern met slechts een één-lettergreep-woord gevat kan worden. Blos is ontstaan uit de gedachte een bank te ontwerpen waarop het heerlijk ontspannen is na een lange strandwandeling, uiteraard met een gezonde blos op de wangen.

Bank Blos van Studio MIK is, net als de natuur om ons heen, een ontwerp waarop je nooit uitgekeken raakt. De verschillende vormentalen die samenkomen in het ontwerp bieden vanuit ieder perspectief en interessant aanzicht. Zo blijft Blos verrassen, net als de natuur.

Deze bank is verkrijgbaar in diverse afmetingen en stofferingen. Ontdek de mogelijkheden van bank Blos uit de collectie van Studio MIK online of bezoek onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1607064
Breedte 225 cm
Hoogte 82 cm
Diepte 95 cm
Materiaal Stof
Kleur Oranje
Merk Studio MIK
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer