Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Studio MIK Nest Hoekbank
Studio MIK Nest Hoekbank
Van 4265.- Voor 3489.-
Vergroten
  • Studio MIK Nest Hoekbank
1/5
Item 1 of 5

Studio MIK Nest Hoekbank

Van 4265.- Voor 3489.-
Levertijd: 6-8 weken
Online Eijerkamp chat

Woonvraag? Wij staan voor je klaar!

Via de chat staat we elke dag (tot 21u) klaar om je te helpen bij het online woonshoppen, het maken van een video-bel-afspraak of bezoek aan huis.

bekijk opties

Eijerkamp vertelt over Studio MIK Nest Hoekbank

Hoekbank Nest uit de collectie van Studio MIK is een comfortabele en geborgen toevoeging aan het interieur. Deze kubistische bank heeft zijn naam te danken aan een van de meest imposante kunstwerken uit de natuur: vogelnesten. Het concept van dit zitmeubel vervult met de toepassing van enkele simplistische elementen de basisbehoefte van een nest. Met eenvoudige materialen en elementen is een veilige en warme geborgen plek gecreëerd.

De grote zitelementen van Nest zijn voorzien van een aantal grote losse rugkussens die het gevoel geven te omarmen wanneer wordt plaatsgenomen. Door de flexibiliteit van de kussens zijn de kussens altijd daar waar jij ze wenst.

Hoekbank Nest van Studio MIK is vervaardigd uit oer Hollandse materialen en staat op een onderstel van beukenhout poten, afkomstig van hout uit eigen bossen. Nest is, naast de getoonde hoekbank, uit te voeren in diverse andere opstellingen en stoffen.

Ontdek de mogelijkheden van hoekbank Nest uit de collectie van Studio MIK online of bezoek onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1611244
Breedte 275 cm
Hoogte 80 cm
Diepte 182 cm
Materiaal Stof
Kleur grijs
Merk Studio MIK
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer