• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Het Tempur Relax bed wordt gekenmerkt door zijn stijlvolle design en strakke lijnen. Door de vele uitvoeringsmogelijkheden is dit bed volledig naar eigen wens samen te stellen.

Het Tempur Relax bed biedt keuze uit vier verschillende hoofdborden welke uit te voeren zijn in stof of lederlook in 14 verschillende kleuren. Zo krijgt de Tempur Relax de uitstraling die volledig past bij het interieur van de slaapkamer. Tevens is er de keuze uit 8 verschillende soorten poten.

Complementeer het Relax bed van Tempur met een matras dat volledig past bij uw lichaamsbouw voor een optimale nachtrust.

Mogelijkheden:
- Verschillende afmetingen: 160x200/210, 180x200/210, 200x200/210
- Keuze uit vier hoofdborden: Shape, Check, Texture of Frame
- Het bedkader en hoofdbord zijn uit te voeren in 14 verschillende kleuren stof of lederlook
- Hoofdborden Texture en Frame zijn uit te voeren in een combinatie van stof én lederlook
- Keuze uit negen verschillende potensets

Ontdek alle mogelijkheden van het Tempur Relax bed bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal!

Kenmerken
Artikelnummer 1568653
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Tempur