• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Tempur Flex bedbodem 500 is niet verstelbaar, maar dat betekent niet dat u zeer comfortabel kunt genieten van een heerlijke nachtrust.  De vierkante schotels zijn voorzien van een honingraatstructuur voor een nog betere ventilatie.  De combinatie van een Tempur matras met een Tempur bedbodem zorgt ervoor dat het gewicht evenredig wordt verdeeld over het gehele ligoppervlak. Dit betekent dat de ruggengraat, spieren en gewrichten een anatomisch correcte houding aannemen en de bloedsomloop wordt geoptimaliseerd.

Kernpunten bedbodem
- Soepelere schotels die meegeven met iedere beweging van het lichaam.
- De honingraatstructuur van de schotels zorgt voor een optimale ventilatie.
- Zowel verkrijgbaar in vaste als verstelbare uitvoering.
- De schotels zijn niet met elkaar verbonden en kunnen apart op stevigheid worden ingesteld.

Laat u adviseren in onze winkels voor het meest geschikte model van Tempur Flex bedbodem!

Kenmerken
Artikelnummer 1518767
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Merk Tempur