• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Tempur North boxspring zorgt voor een optimale nachtrust en heeft een stijlvol design. Door de unieke afgeronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst lijkt het bed te zweven. De matras biedt het lichaam alle ondersteuning die het tijdens de nacht nodig heeft.

Het hoofdbord, de ombouw en de matrassen zijn bekleed met dezelfde geweven stof, waardoor het design één geheel lijkt. Getoonde model is uitgevoerd in de kleur Night sky. De topmatras kan voorzien worden van een Breeze 3D hoes die voor optimale ventilatie zorgt. Tevens is deze makkelijk te verwijderen en mag deze op 60 graden gewassen worden. Het North slaapsysteem is verkrijgbaar met twee elegante hoofdborden.

Keuze uit:

- Verschillende maten: 160x200/210 en 180x200/210

- Drie verschillende kleuren: Sand, Stone en Night sky. De kleuren zijn geïnspireerd op de ongerepte natuur van het Noorden.

- Twee hoofdborden: standaard of design.

- Verschillende Remput matrassen: Original/Cloud en Sensation

- Toplegmatras Deluxe of Breeze

Kom proef liggen op de Tempur North boxspring bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal!

Kenmerken
Artikelnummer 1568679
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Tempur