• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Optimaal comfort in de auto en rugondersteuning daar waar nodig. Met de Car Comforter van Tempur is autorijden echt genieten.

De onderste zijde van de Car Comforter, de aanpasbare lumbale ondersteuning, kunt u op en neer klappen. Op die manier is de Comforter aan te passen aan de vorm van uw rug. Wilt u enkel de Tempur Comfortlaag gebruiken, dan kunt u deze aanpasbare ondersteuning van de onderrug verwijderen.

Car Comforter

Type 180304.

Afmetingen circa

51/30,5x105x2 cm.

Kenmerken
Artikelnummer 1335554
Ruimte Slaapkamer
Merk Tempur
Maten
Aantal
199,-