gratis verzending vanaf € 500
Tempur Cloud Elite 25 Matras
Tempur Cloud Elite 25 Matras
Vergroten
  • Tempur Cloud Elite 25 Matras
1/2
Item 1 of 2

Tempur Cloud Elite 25 Matras

Levertijd: Meer dan 12 weken
Slaap Experience Centers Eijerkamp open op afspraak

Slaapadvies? Wij zijn open op afspraak!

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur Cloud Elite 25 Matras

Tempur matras Cloud Elite 25 biedt een unieke combinatie van zachtheid en ondersteuning. Cloud Elite 25 is uitgevoerd met een 7 cm ondersteuningslaag en daarmee het meest zachte matras binnen de Cloud matrascollectie van Tempur.

De ondersteuningslaag zorgt voor een uitstekend ligcomfort, waardoor u in iedere positie optimaal wordt ondersteund zonder dat er teveel druk op uw schouders en nek komt. Tegelijkertijd ervaart u een heerlijk zacht ligcomfort door het speciaal ontwikkelde Tempur Extra Soft materiaal dat perfect aansluit op de contouren van uw lichaam. De QuickRefresh hoes is afritsbaar en wasbaar op 60 °C én voorzien van CoolTouch technologie voor een koele nachtrust waarbij overmatige warmte wordt geabsorbeerd!

Eigenschappen Tempur Cloud Elite 25 matras:
- 11 cm onderlaag;
- 7 cm ondersteuningslaag;
- 7 cm Extra Soft bovenlaag;
- Drukverlagende ondersteuning; 
- CoolTouch technologie voor een koele en comfortabele nachtrust;
- QuickRefresh hoes is wasbaar en verwijderbaar;
- 90 dagen proef liggen; 
- 10 jaar volledige garantie.

Cloud Elite 25 is leverbaar in de breedtematen van 70 tot en met 200 cm en lengtematen 200, 210 en 220 cm. Afwijkende afmetingen zijn mogelijk op aanvraag. 

Benieuwd naar het heerlijke comfort van de Tempur  Cloud Elite 25 matras? Kom proef liggen in onze Tempur Studio en laat u deskundig adviseren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568464
Breedte 70 cm
Hoogte 25 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Stof
Kleur grijs
Comfort Soepel
Tijk Polyester
Merk Tempur
Barcode 5705940691398
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer