gratis verzending vanaf € 500
Tempur Cloud Prima 19 Matras
Tempur Cloud Prima 19 Matras
Vergroten
  • Tempur Cloud Prima 19 Matras
1/3
Item 1 of 3

Tempur Cloud Prima 19 Matras

Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur Cloud Prima 19 Matras

Tempur matras Cloud Prima 19 biedt een unieke combinatie van zachtheid en ondersteuning. Binnen de Cloud matrascollectie van Tempur is de Cloud Prima 19 het meest stevige matras met een 4 cm ondersteuningslaag.

De ondersteuningslaag zorgt voor een uitstekend ligcomfort, waardoor u in iedere positie optimaal wordt ondersteund zonder dat er teveel druk op uw schouders en nek komt. Tegelijkertijd ervaart u een heerlijk zacht ligcomfort door het speciaal ontwikkelde Tempur Extra Soft materiaal dat perfect aansluit op de contouren van uw lichaam. De verwijderbare en wasbare witte hoes zorgt dankzij de CoolTouch technologie voor een koele nachtrust!

Eigenschappen Tempur Cloud Prima 19 matras:
- 11 cm onderlaag;
- 4 cm ondersteuningslaag;
- 4 cm Extra Soft bovenlaag;
- Drukverlagende ondersteuning; 
- CoolTouch technologie voor een koele en comfortabele nachtrust;
- Verwijderbare en wasbare hoes (60?C);
- 90 dagen proef liggen; 
- 10 jaar volledige garantie.

Cloud Prima 19 is leverbaar in de breedtematen van 70 tot en met 200 cm en lengtematen 200, 210 en 220 cm. Afwijkende afmetingen zijn mogelijk op aanvraag. 

Benieuwd naar het heerlijke comfort van de Tempur  Cloud Prima 19 matras? Kom proef liggen in onze Tempur Studio en laat u deskundig adviseren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568434
Breedte 70 cm
Hoogte 19 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Stof
Kleur wit
Comfort Soepel
Tijk Polyester
Merk Tempur
Barcode 5705940815145
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer