Skip to content
Tempur Fit Dekbed
Tempur Fit Dekbed
Vergroten
  • Tempur Fit Dekbed
1/1
Item 1 of 1

Tempur Fit Dekbed

Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur Fit Dekbed

Met het Tempur Fit Classic seizoen dekbed houdt u het lichaam het hele jaar door op de juiste temperatuur. In de winter geeft het dekbed warmte en in de zomer vermindert het dekbed oververhitting gedurende de nacht en absorbeert warmte. Bij de Fit Classic zijn de Temprakon vezels en het eendendons evenredig verdeeld over het hele dekbed, daarom hoeft u deze niet om te draaien. Daarnaast voelt de Fit Classic heerlijk zacht en licht aan!

Vervaardigd van het multifunctionele materiaal Temprakon eendendons. Daarnaast hebben de hoes en de vulling een Space technologie Fresh Treatment ondergaan. Deze behandeling zorgt ervoor dat het dekbed op een natuurlijke wijze is voorzien van een antibacterieel effect.

Kenmerken:
- Wasbaar in de wasmachine op 60 °C
- Mag in de droger
- 70% Temprakon dons
- 30% tempuratuur regelende vezels
- Hoes van 100% katoen

De Tempur Classic Fit is leverbaar in twee afmetingen. Daarnaast is het Fit dekbed van Tempur ook leverbaar in een Premium uitvoering.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1495103
Materiaal Dons
Kleur wit
Vulgewicht 715 gram
Merk Tempur
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer