gratis verzending vanaf € 500
Tempur Flex 2000 Bedbodem
Tempur Flex 2000 Bedbodem
Vergroten
  • Tempur Flex 2000 Bedbodem
1/5
Item 1 of 5

Tempur Flex 2000 Bedbodem

Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur Flex 2000 Bedbodem

Flex 2000 van Tempur is een tweemotorig bedbodem speciaal ontwikkeld voor de beste ondersteuning van uw matras en lichaam. De bedbodem heeft een lichte en duurzame constructie met flexibele schotels die individueel van elkaar op stevigheid ingesteld kunnen worden. Dankzij de twee motoren is de bedbodem verstelbaar in de rug- en beenzone. Tempur bedbodem Flex 2000 wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en kan uitgebreid worden met een massageset of verstelbare LED strips in diverse kleuren.

De combinatie van een Tempur matras met een Tempur bedbodem zorgt ervoor dat het gewicht evenredig wordt verdeeld over het gehele ligoppervlak. Dit betekent dat uw ruggengraat, spieren en gewrichten een anatomisch correcte houding aannemen en bloedsomloop wordt geoptimaliseerd.

Eigenschappen Tempur Flex 2000 bedbodem:
- Flexibele schotels die meegeven met iedere beweging;
- 2-motorig;
- Verstelbare rug- en beenzone;
- Individuele verstelbaarheid van de flexibele schotels;
- Extra veerelement in de schouderzone;
- Draadloze afstandsbediening;
- Uit te breiden met massageset of verstelbare LED strips.

Bedbodem Tempur Flex 2000 is verkrijgbaar in de breedtematen 70, 80 en 90 cm met een lengtemaat van 200, 210 of 220 cm. Naast de verstelbare 2-motorige uitvoering is het Flex bedbodem model ook leverbaar als 4-motorige en niet-verstelbare bedbodem.

Laat u adviseren in onze winkels voor het meest geschikte model van Tempur Flex bedbodem!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568542
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Kleur grijs
Merk Tempur
Barcode 4028084683175
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer