Skip to content
Tempur Flex 2000 Bedbodem
Tempur Flex 2000 Bedbodem
Vergroten
  • Tempur Flex 2000 Bedbodem
1/5
Item 1 of 5

Tempur Flex 2000 Bedbodem

Levertijd: 5-6 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur Flex 2000 Bedbodem

Flex 2000 van Tempur is een tweemotorig bedbodem speciaal ontwikkeld voor de beste ondersteuning van uw matras en lichaam. De bedbodem heeft een lichte en duurzame constructie met flexibele schotels die individueel van elkaar op stevigheid ingesteld kunnen worden. Dankzij de twee motoren is de bedbodem verstelbaar in de rug- en beenzone. Tempur bedbodem Flex 2000 wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en kan uitgebreid worden met een massageset of verstelbare LED strips in diverse kleuren.

De combinatie van een Tempur matras met een Tempur bedbodem zorgt ervoor dat het gewicht evenredig wordt verdeeld over het gehele ligoppervlak. Dit betekent dat uw ruggengraat, spieren en gewrichten een anatomisch correcte houding aannemen en bloedsomloop wordt geoptimaliseerd.

Eigenschappen Tempur Flex 2000 bedbodem:
- Flexibele schotels die meegeven met iedere beweging;
- 2-motorig;
- Verstelbare rug- en beenzone;
- Individuele verstelbaarheid van de flexibele schotels;
- Extra veerelement in de schouderzone;
- Draadloze afstandsbediening;
- Uit te breiden met massageset of verstelbare LED strips.

Bedbodem Tempur Flex 2000 is verkrijgbaar in de breedtematen 70, 80 en 90 cm met een lengtemaat van 200, 210 of 220 cm. Naast de verstelbare 2-motorige uitvoering is het Flex bedbodem model ook leverbaar als 4-motorige en niet-verstelbare bedbodem.

Laat u adviseren in onze winkels voor het meest geschikte model van Tempur Flex bedbodem!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568542
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Kleur grijs
Merk Tempur
Barcode 4028084683175
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer