gratis verzending vanaf € 500
Tempur Flex 500 Bedbodem
Tempur Flex 500 Bedbodem
Vergroten
  • Tempur Flex 500 Bedbodem
1/3
Item 1 of 3

Tempur Flex 500 Bedbodem

Actie Tempur 50% korting elk 2e artikel

Profiteer nu van 50% korting op elk 2e Tempur artikel online en in onze Tempur Studio’s in Zutphen & Veenendaal en ontvang een Relax Bed hoofdbord en bedkader cadeau bij aankoop van twee éénpersoonsmatrassen en/of één tweepersoonsmatras en twee bedbodems in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Slaap Experience Centers Eijerkamp open op afspraak

Slaapadvies? Wij zijn open op afspraak!

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur Flex 500 Bedbodem

Flex 500 van Tempur is een niet-verstelbare bedbodem speciaal ontwikkeld voor de beste ondersteuning van uw matras en lichaam. Dankzij de lichte en zeer duurzame constructie met flexibele schotels biedt het Flex 500 bedbodem een gebalanceerd slaapcomfort. De flexibele schotels kunnen individueel op stevigheid worden ingesteld zodat u de mate van ondersteuning naar behoefte kan afstellen.

De combinatie van een Tempur matras met een Tempur bedbodem zorgt ervoor dat het gewicht evenredig wordt verdeeld over het gehele ligoppervlak. Dit betekent dat uw ruggengraat, spieren en gewrichten een anatomisch correcte houding aannemen en bloedsomloop wordt geoptimaliseerd.

Eigenschappen Tempur Flex 500 bedbodem:
- Flexibele schotels die meegeven met iedere beweging;
- Individuele verstelbaarheid van de flexibele schotels;
- Extra veerelement in de schouderzone;
- Uit te breiden met massageset inclusief draadloze afstandsbediening;

Bedbodem Tempur Flex 500 is verkrijgbaar in de breedtematen 70, 80 en 90 cm met een lengtemaat van 200, 210 of 220 cm. Naast de niet-verstelbare uitvoering is het Flex bedbodem model ook verkrijgbaar met verstelbare functies.

Laat u adviseren in onze winkels voor het meest geschikte model van Tempur Flex bedbodem!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568529
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Kleur grijs
Merk Tempur
Barcode 4028084683182
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer