gratis verzending vanaf € 500
Tempur North Boxspring
Tempur North Boxspring
Vergroten
  • Tempur North Boxspring
1/5
Item 1 of 5

Tempur North Boxspring

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Tempur 50% korting elk 2e artikel

Profiteer nu van 50% korting op elk 2e Tempur artikel online en in onze Tempur Studio’s in Zutphen & Veenendaal!

Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur North Boxspring

De Tempur North boxspring zorgt voor een optimale nachtrust en heeft een stijlvol design. Door de unieke afgeronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst lijkt het bed te zweven. De matras biedt het lichaam alle ondersteuning die het tijdens de nacht nodig heeft.

Het hoofdbord, de ombouw en de matrassen zijn bekleed met dezelfde geweven stof, waardoor het design één geheel lijkt. Getoonde model is uitgevoerd in de kleur Night sky. De topmatras kan voorzien worden van een Breeze 3D hoes die voor optimale ventilatie zorgt. Tevens is deze makkelijk te verwijderen en mag deze op 60 graden gewassen worden. Het North slaapsysteem is verkrijgbaar met twee elegante hoofdborden.

Keuze uit:

- Verschillende maten: 160x200/210 en 180x200/210

- Drie verschillende kleuren: Sand, Stone en Night sky. De kleuren zijn geïnspireerd op de ongerepte natuur van het Noorden.

- Twee hoofdborden: standaard of design.

- Verschillende Remput matrassen: Original/Cloud en Sensation

- Toplegmatras Deluxe of Breeze

Kom proef liggen op de Tempur North boxspring bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568679
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Merk Tempur
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer