Skip to content
Tempur North Boxspring
Tempur North Boxspring
Vergroten
  • Tempur North Boxspring
1/20
Item 1 of 20

Tempur North Boxspring

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur North Boxspring

De Tempur North boxspring zorgt voor een optimale nachtrust en heeft een stijlvol design. Door de unieke afgeronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst lijkt het bed te zweven. De matras biedt het lichaam alle ondersteuning die het tijdens de nacht nodig heeft.

Het hoofdbord, de ombouw en de matrassen zijn bekleed met dezelfde geweven stof, waardoor het design één geheel lijkt. Getoonde model is uitgevoerd in de kleur Night sky. De topmatras kan voorzien worden van een Breeze 3D hoes die voor optimale ventilatie zorgt. Tevens is deze makkelijk te verwijderen en mag deze op 60 graden gewassen worden. Het North slaapsysteem is verkrijgbaar met twee elegante hoofdborden.

Keuze uit:

- Verschillende maten: 160x200/210 en 180x200/210
- Drie verschillende kleuren: Sand, Stone en Night sky. De kleuren zijn geïnspireerd op de ongerepte natuur van het Noorden.
- Twee hoofdborden: standaard of design.
- Verschillende Remput matrassen: Original/Cloud en Sensation
- Toplegmatras Deluxe of Breeze

Kom proef liggen op de Tempur North boxspring bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568679
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Stof
Kleur Night Sky
Merk Tempur
Woonstijl Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer