Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Tempur One Matras
Tempur One Matras
Vergroten
  • Tempur One Matras
1/8
Item 1 of 8

Tempur One Matras

Levertijd: Meer dan 12 weken

Actie Tempur 50% korting elk 2e artikel

Profiteer nu van 50% korting op elk 2e Tempur artikel in onze Tempur Studio’s in Zutphen & Veenendaal. Of 25% korting op één Tempur artikel.

Slaapadvies Aan huis service

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met thuisvoordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

meer info

Eijerkamp vertelt over Tempur One Matras

Matras One van het slaapmerk Tempur is de perfecte combinatie tussen technologie en comfort. Het matras zorgt voor een zeer comfortabele ligging en een sublieme lichaamsondersteuning dankzij het gebruik van traagschuim. Dit houdt in dat het matras soepel meebeweegt met jouw lichaam. Matras One is gemaakt van authentiek Tempur materiaal wat zich kenmerkt door hoogwaardige kwaliteit. One is voorzien van een makkelijk wasbare hoes uitgevoerd in de kleuren grijs en wit.

Mogelijkheden
Matras One is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen: soft, medium en firm. Zo is er een matras voor iedereen! Maak jouw slaapkamer compleet met een boxspring. Ontdek de mogelijkheden van matras One van Tempur online en in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1627956
Breedte 80 cm
Hoogte 20 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Traagschuim
Kleur Wit
Tijk Polyester
Merk Tempur
Barcode 5705940908120
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer