Skip to content
Tempur Original Elite 25 Matras
Tempur Original Elite 25 Matras
Vergroten
  • Tempur Original Elite 25 Matras
1/2
Item 1 of 2

Tempur Original Elite 25 Matras

Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Tempur Original Elite 25 Matras

Tempur Original Elite 25 is de meeste hoge uitvoering van de collectie Original matrassen. In deze matrassen is er gezocht naar een combinatie van een superieur comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Door de 3 cm comfortlaag is de Original Elite 25 het zachtste matras uit de Orginal matrascollectie van Tempur. 

Dankzij de toepassing van ruimtevaarttechnologie ervaart u een betere bloedsomloop door gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam. Het drukverlagende materiaal houdt spieren soepel, vormt zich naar de contouren van uw lichaam en zorgt voor een zo min mogelijke belasting van hoofd, nek en schouders. De op maat gemaakte hoes is afritsbaar en wasbaar zodat u altijd een frisse bovenlaag heeft. Door de CoulTouch technologie blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd.

Eigenschappen Tempur Original Elite 25 matras:
- 13 cm duurzame onderlaag;
- 9 cm ondersteuningslaag: zacht en stevig waar nodig;
- 3 cm comfortlaag; 
- Drukverlagende ondersteuning; 
- CoolTouch technologie voor een koele en comfortabele nachtrust;
- QuickRefresh hoes is wasbaar en verwijderbaar;
- 90 dagen proef liggen; 
- 10 jaar volledige garantie.

Leverbaar in de breedtematen van 70 tot en met 200 cm en lengtematen 200, 210 en 220 cm. Daarnaast zijn afwijkende afmetingen mogelijk op aanvraag. 

Ervaar het comfort van Tempur Original Elite 25 matras en kom proef liggen in onze Tempur studio in Zutphen of Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568420
Breedte 70 cm
Hoogte 25 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Stof
Kleur grijs
Comfort Stevig
Tijk Polyester
Merk Tempur
Barcode 5705940805108
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer