Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Tempur Original Prima 19 Matras
Tempur Original Prima 19 Matras
Van 1299.- Voor 974.25
Vergroten
  • Tempur Original Prima 19 Matras
1/3
Item 1 of 3

Tempur Original Prima 19 Matras

Van 1299.- Voor 974.25
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Tempur 25% gehele collectie*

Profiteer nu in onze Tempur Studio’s in Zutphen & Veenendaal van 25% korting op bijna de gehele collectie met druk verlagende, op NASA-technologie, eigenschappen om bijna gewichtsloos te slapen!

Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur Original Prima 19 Matras

Dit Tempur matras Original Prima 19 combineert de twee belangrijkste eigenschappen van Tempur; superieur comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. Binnen de Original matrascollectie van Tempur is de Original Prima 19 het meest stevige matras.

Dankzij de toepassing van ruimtevaarttechnologie ervaart u een betere bloedsomloop door gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam. Het drukverlagende materiaal houdt spieren soepel, vormt zich naar de contouren van uw lichaam en zorgt voor een zo min mogelijke belasting van hoofd, nek en schouders. Door de CoulTouch technologie blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd.

Eigenschappen Tempur Original Prima 19 matras:
- 11 cm duurzame onderlaag;
- 8 cm ondersteuningslaag: zacht en stevig waar nodig; 
- Drukverlagende ondersteuning; 
- CoolTouch technologie voor een koele en comfortabele nachtrust;
- Verwijderbare en wasbare hoes (60?C).
- 90 dagen proef liggen;
- 10 jaar volledige garantie.

Leverbaar in de breedtematen van 70 tot en met 200 cm en lengtematen 200, 210 en 220 cm. Afwijkende maten mogelijk op aanvraag.

Ervaar het comfort van Tempur Original Prima 19 matras en kom proef liggen in onze Tempur studio in Zutphen of Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568391
Breedte 70 cm
Hoogte 20 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Stof
Kleur wit
Comfort Stevig
Tijk Polyester
Merk Tempur
Barcode 5705940814414
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer