Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Tempur Original Supreme 21 Matras
Tempur Original Supreme 21 Matras
Van 1599.- Voor 1199.25
Vergroten
  • Tempur Original Supreme 21 Matras
1/2
Item 1 of 2

Tempur Original Supreme 21 Matras

Van 1599.- Voor 1199.25
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Tempur 25% gehele collectie*

Profiteer nu in onze Tempur Studio’s in Zutphen & Veenendaal van 25% korting op bijna de gehele collectie met druk verlagende, op NASA-technologie, eigenschappen om bijna gewichtsloos te slapen!

Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur Original Supreme 21 Matras

Tempur Original Supreme 21 matras is een van de modellen uit de Tempur Original matrascollectie. Deze matrascollectie kent inmiddels al een bestaan van 15 jaar en staat bekend om drukverlagende ondersteuning en superieur comfort. Door de 2 cm comfortlaag voelt de Original Supreme 21 zachter aan dan het Original Prima 19 matras. 

Dankzij de toepassing van ruimtevaarttechnologie ervaart u een betere bloedsomloop door gewichtloos comfort en een uitstekende ondersteuning van uw hele lichaam. Het drukverlagende materiaal houdt spieren soepel, vormt zich naar de contouren van uw lichaam en zorgt voor een zo min mogelijke belasting van hoofd, nek en schouders. Door de CoulTouch technologie blijft de hoes koel aanvoelen en wordt overmatige warmte geabsorbeerd. 

Tempur Original Supreme 21 eigenschappen:
- 11 cm duurzame onderlaag;
- 8 cm Tempur ondersteuningslaag; 
- 2 cm Original Tempur comfortlaag;
- Drukverlagende ondersteuning; 
- CoolTouch technologie voor een koele en comfortabele nachtrust;
- Verwijderbare en wasbare hoes (60?C);
- 90 dagen proef liggen;
- 10 jaar volledige garantie.

Original Supreme 21 is leverbaar in de breedtematen van 70 tot en met 200 cm en lengtematen 200, 210 en 220 cm. Afwijkende afmetingen zijn mogelijk op aanvraag. 

Benieuwd naar het heerlijke comfort van de Tempur Original Supreme 21 matras? Kom proef liggen in onze Tempur Studio en laat u deskundig adviseren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568406
Hoogte 21 cm
Materiaal Stof
Kleur Wit
Comfort Stevig
Tijk Polyester
Merk Tempur
Barcode 5705940804422
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer