Skip to content
Tempur Premium Flex 2000 Bedbodem
Tempur Premium Flex 2000 Bedbodem
Vergroten
  • Tempur Premium Flex 2000 Bedbodem
1/3
Item 1 of 3

Tempur Premium Flex 2000 Bedbodem

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur Premium Flex 2000 Bedbodem

Tempur Flex Bedbodem 2000 is voorzien van 2 motoren waardoor u hoofd- en voeteneind automatisch kunt verstellen, door middel van een draadloze afstandsbediening. Door het verstelbare hoofdeind leest u nog even een boekje voor het slapen gaan of kunt u optimaal tv kijken. Of verhoog uw benen door middel van het verstelbare voeteneind, voor nóg meer ontspanning.

De Tempur Flex bedbodem kan perfect gecombineerd worden met de matrassen en de bed ombouwen van Tempur. De Tempur Flex bestaat uit flexibele schotels die meegeven met iedere beweging die u maakt en de honingraatvormige structuur zorgt voor een optimale ventilatie.

Het bedbodem is door middel van de schotels op stevigheid in te stellen, hierdoor kiest u zelf voor het geschikt ligcomfort voor u. Optioneel: massage-unit. Tempur Flex is verkrijgbaar in diverse afmetingen: 80 x 200 cm, 80 x 210 cm, 90 x 200 cm, 90 x 210 cm, 90 x 220 cm, 100 x 200 cm, 100 x 210 cm.

Laat u adviseren in onze winkels voor het meest geschikte model van Tempur Flex voor u!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1518769
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Merk Tempur
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Bekijk meer