Skip to content
Tempur Premium Flex 500 Bedbodem
Tempur Premium Flex 500 Bedbodem
Vergroten
  • Tempur Premium Flex 500 Bedbodem
1/3
Item 1 of 3

Tempur Premium Flex 500 Bedbodem

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur Premium Flex 500 Bedbodem

Tempur Flex bedbodem 500 is niet verstelbaar, maar dat betekent niet dat u zeer comfortabel kunt genieten van een heerlijke nachtrust.  De vierkante schotels zijn voorzien van een honingraatstructuur voor een nog betere ventilatie.  De combinatie van een Tempur matras met een Tempur bedbodem zorgt ervoor dat het gewicht evenredig wordt verdeeld over het gehele ligoppervlak. Dit betekent dat de ruggengraat, spieren en gewrichten een anatomisch correcte houding aannemen en de bloedsomloop wordt geoptimaliseerd.

Kernpunten bedbodem
- Soepelere schotels die meegeven met iedere beweging van het lichaam.
- De honingraatstructuur van de schotels zorgt voor een optimale ventilatie.
- Zowel verkrijgbaar in vaste als verstelbare uitvoering.
- De schotels zijn niet met elkaar verbonden en kunnen apart op stevigheid worden ingesteld.

Laat u adviseren in onze winkels voor het meest geschikte model van Tempur Flex bedbodem!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1518767
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Merk Tempur
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Bekijk meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen