Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Tempur Sensation Elite 25 Matras
Tempur Sensation Elite 25 Matras
Vergroten
  • Tempur Sensation Elite 25 Matras
1/2
Item 1 of 2

Tempur Sensation Elite 25 Matras

Levertijd: Meer dan 12 weken

Actie Tempur 50% korting elk 2e artikel

Profiteer nu van 50% korting op elk 2e Tempur artikel in onze Tempur Studio’s in Zutphen & Veenendaal. Of 25% korting op één Tempur artikel.

Slaapadvies Aan huis service

Rug- of nekklachten? Wij komen bij jou aan huis voor ergonomisch slaapadvies.

meer info

Eijerkamp vertelt over Tempur Sensation Elite 25 Matras

Tempur Sensation Elite 25 is een ondersteunend matras met een medium gevoel. Door de 3 cm comfortlaag is de Sensation Elite 25 het zachtste matras uit de Sensation matrascollectie van Tempur. Wilt u alle voordelen van Tempur met een medium gevoel? Dan is de Tempur Sensation collectie de perfecte keuze!

Dit hoge matras heeft een speciaal gesneden duurzame ondersteuningslaag dat zorgt voor een betere bloedsomloop, drukverlagende ondersteuning en meer bewegingsgemak. De comfortlaag vermindert drukpunten en bewegingen van uw partner. Gecombineerd met hoogwaardig Tempur materiaal zorgt het Sensation Elite 25 matras voor een ultiem slaapcomfort waarbij hoofd, nek en schouders zo min mogelijk worden belast. De QuickRefresh hoes is afritsbaar en wasbaar én voorzien van CoolTouch technologie voor een koele nachtrust. 

Eigenschappen Tempur Sensation Elite 25 matras:
- 14 cm duurzame onderlaag;
- 4 cm Dynamic Support Technology;
- 4 cm ondersteuningslaag;
- 3 cm comfortlaag;
- Drukverlagende ondersteuning; 
- CoolTouch technologie voor een koele en comfortabele nachtrust;
- QuickRefresh hoes is wasbaar en afritsbaar;
- 90 dagen proef liggen; 
- 10 jaar volledige garantie.

Sensation Elite 25 is leverbaar in de breedtematen 70 tot en met 200 cm en lengtematen 200, 210 en 220 cm. Afwijkende afmetingen zijn mogelijk op aanvraag. 

Benieuwd naar het heerlijke comfort van de Tempur  Sensation Elite 25 matras? Kom proef liggen in onze Tempur Studio en laat u deskundig adviseren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568509
Breedte 70 cm
Hoogte 25 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Stof
Kleur grijs
Comfort Medium
Tijk Polyester
Merk Tempur
Barcode 5705940692135
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer