Skip to content
Tempur Sensation Supreme 21 Matras
Tempur Sensation Supreme 21 Matras
Vergroten
  • Tempur Sensation Supreme 21 Matras
1/6
Item 1 of 6

Tempur Sensation Supreme 21 Matras

Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Tempur Sensation Supreme 21 Matras

Tempur Sensation Supreme 21 is een ondersteunend matras met een medium gevoel. Door de 2 cm comfortlaag voelt dit matras zachter aan dan de Sensation Prima 19. Wilt u alle voordelen van Tempur met een medium gevoel? Dan is de Tempur Sensation collectie de perfecte keuze!

Dit matras heeft een speciaal gesneden duurzame ondersteuningslaag dat zorgt voor een betere bloedsomloop, drukverlagende ondersteuning en meer bewegingsgemak. De comfortlaag vermindert drukpunten en bewegingen van uw partner. Gecombineerd met hoogwaardig Tempur materiaal zorgt het Sensation Supreme 21 matras voor een ultiem slaapcomfort waarbij hoofd, nek en schouders zo min mogelijk worden belast. De witte afneembare en wasbare hoes is voorzien van CoolTouch technologie voor een koele nachtrust!

Eigenschappen Tempur Sensation Supreme 21 matras:
- 11 cm duurzame onderlaag;
- 4 cm Dynamic Support Technology;
- 4 cm ondersteuningslaag;
- 2 cm comfortlaag;
- Drukverlagende ondersteuning; 
- CoolTouch technologie voor een koele en comfortabele nachtrust;
- Verwijderbare en wasbare hoes (60?C);
- 90 dagen proef liggen; 
- 10 jaar volledige garantie.

Sensation Supreme 21 is leverbaar in de breedtematen 70 tot en met 200 cm en lengtematen 200, 210 en 220 cm. Afwijkende afmetingen zijn mogelijk op aanvraag. 

Benieuwd naar het heerlijke comfort van de Tempur  Sensation Supreme 21 matras? Kom proef liggen in onze Tempur Studio en laat u deskundig adviseren.

Tempur Sensation Supreme 21 Matras
Tempur Sensation Supreme 21 Matras