• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Met de Made for You bank van Topform creëert u in vijf stappen uw meest ideale zitbank naar wens. Uitgangspunt voor het ontwerpen van deze moderne bank was, dat zitten voor iedereen anders is. Vakmanschap en kwaliteit van de designers is duidelijk zichtbaar in de prachtige stoffering en de stiknaden. Daarnaast krijgt model Made for You een luchtig design doordat de bank hoog op z’n poten staat.

Mogelijkheden
Doorloop met een van onze adviseurs in de winkel de vijf stappen en kom tot een prachtige bank geheel naar uw persoonlijk woonsmaak en passend bij de woonruimte.

1. Zitcomfort: Kiest u voor een basic of het comfort van een boxspring?
2. Samenstelling en afmeting: Door het modulaire systeem creëert u zowel een bank naar wens, van een 3-zits tot een royaal zitlandschap.
3. Zitdiepte en hoogte: U kunt kiezen uit 2 zitdieptes met circa 3 cm verschil, 2 zithoogtes met circa 2 cm verschil en rugkussens in 2 hoogtes met 6 cm verschil.
4. Poten en armleuningen: De Made For You is leverbaar met smalle en brede armleuningen, daarnaast heeft u keuze uit 6 verschillende poten.
5. Bekleding in stof en leer: Tot slot heeft u keuze uit diverse rijke stoffen en prachtige leersoorten in een diversiteit aan kleuren.

Kom proef zitten op de Topform Made for You bank in een van onze winkels!

Kenmerken
Artikelnummer 1571048
Breedte 232 cm
Diepte 93 cm
Hoogte 77 cm
Kleur Bruin
Materiaal Leer
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Topform