• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Royaal en volumineus: fauteuil Grippa is een comfortabele stoel uit de collectie van Topform. Het ontwerp springt direct in het oog door zijn grote zit- en rugkussen dat een prachtig contrast vormt met het ranke onderstel van de stoel.

Fauteuil Grippa is leverbaar in stof en leer in verschillende kleuren. Tevens kent het onderstel van de fauteuil diverse uitvoeringsmogelijkheden.

Kenmerken
Artikelnummer 1563435
Breedte 85 cm
Diepte 87 cm
Hoogte 73 cm
Kleur Blauw
Materiaal Stof
Armleuningen Nee
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Topform