Skip to content

&Tradition bij eijerkamp

Ontdek de complete &Tradition collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts

&tradition eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

&Tradition

&Tradition: een uitgebreide design collectie meubels, verlichting en accessoires van Deense bodem. Met als visie een bewustere, comfortabelere en mooiere wereld te creëren is de collectie van &Tradition gemaakt met respect voor het milieu en gaat deze extra lang mee. Inspiratie opdoen? Ontdek de meubels van &Tradition online of kom langs bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal!

Iconische designs van &Tradition

Van de toonaangevende Flowerpot lamp tot de Mayor bank: bekende ontwerpers als Arne Jacobsen en Verner Panton hebben door de jaren heen prachtige creaties vervaardigd voor &Tradition. Hierbij worden iconen uit het verleden bewaard, terwijl de klassiekers van morgen gecreëerd worden. De ontwerpen van dit designmerk staan bekend om de combinatie van vorm en functionaliteit. En dankzij de ruime collectie meubels, verlichting en accessoires creëer je met &Tradition eenvoudig een totaalinterieur!

Stel jouw &Tradition meubels naar wens samen

Veel meubels van &Tradition stel je volledig naar eigen woonwensen samen dankzij de ruime keuze uit kleuren, materialen, onderstellen, afmetingen en vormen. Zo stem je jouw favoriete meubels volledig af op jouw interieurstijl en woonwensen. Ga je bijvoorbeeld voor een royale, organische eettafel of kies je voor een vierkant en compact tafeltje? En wil je graag eetkamerstoelen in heerlijk zachte stof met ondersteunende armleuningen of kies je voor levendig hout? Het is maar net wat jouw voorkeur heeft! Bijna alles is mogelijk!

&Tradition bij Eijerkamp

Laat je inspireren door het innovatieve design van &Tradition. Shop nu online of kom langs in onze woonwinkels in Veenendaal en Zutphen om de collectie live te bekijken. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij samenstellen van je favoriete meubels in de gewenste kleuren en materialen. Ontdek de design collectie van &Tradition nu bij Eijerkamp! 

Lees meer