gratis verzending vanaf € 500
Treku Bost Opbergkast
Treku Bost Opbergkast
Vergroten
  • Treku Bost Opbergkast
1/11
Item 1 of 11

Treku Bost Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen

Eijerkamp vertelt over Treku Bost Opbergkast

De Bost kast van Treku is uitgevoerd naar een ontwerp van de Spaanse creatievelingen Clara del Portillo en Alex Selma van Yonoh Studio. De collectie staat voor eenvoud, innovatie en originaliteit. De talloze mogelijkheden van het ontwerp bieden voor ieder wat wils.

Mogelijkheden
De kast is volledig modulair en naar wens samen te stellen. De kenmerkende eigenschappen van de kast zijn het slanke frame en de losse planken, waarmee een kast kan worden gecreëerd die in meerdere ruimtes van het huis of kantoor een meerwaarde heeft. Kom langs in één van onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal waar onze collegas u graag adviseren over de Bost kast van Treku of vraag een offerte aan!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1617975
Breedte 110 cm
Hoogte 150 cm
Diepte 43 cm
Materiaal Hout
Kleur Black
Merk Treku
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer van dit merk Treku Meer van dit merk