• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Opbergkast Aura van Treku is een ontwerp van de Spaanse designers Angle Marti & Enrique Delamo. Geïnspireerd op de Noordse landen met als resultaat een hedendaags ontwerp met een schitterende balans tussen traditionele invloeden en een fijn lijnenspel. Deze modern kast zit door invloeden uit het verleden vol met herinneringen en de prachtige details brengen ons even terug in de tijd. De Aura opbergkast is vervaardigd uit duurzame materialen waarvan de poten speciaal zijn ontworpen voor de Aura collectie die het tijdloze design benadrukken. 

Mogelijkheden
De Aura opbergkast van Treku is speciaal ontworpen om te voldoen aan de wensen en smaken van de klant. Door een scala aan mogelijkheden in afwerkingen, materialen en kleuren stelt u het meubel naar wens samen. Dankzij de verscheidene afmetingen en indelingen kan de kast passend worden gemaakt in iedere ruimte!

Laat u adviseren en stel uw persoonlijke Aura opbergkast van Treku samen in één van onze winkels in Zutphen en Veenendaal.

Kenmerken
Artikelnummer 1575979
Breedte 132 cm
Diepte 47 cm
Hoogte 141 cm
Kleur Naturel
Materiaal Hout
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Treku