gratis verzending vanaf € 500
Trendhopper Beau 3-Zitsbank
Trendhopper Beau 3-Zitsbank
Vergroten
  • Trendhopper Beau 3-Zitsbank
1/12
Item 1 of 12

Trendhopper Beau 3-Zitsbank

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Beau 3-Zitsbank

Heerlijk onderuitzakken en relaxen doe je in bank Beau van Trendhopper! De royale bank heeft uitnodigende, volle zitkussens en staat op slanke poten. Beau is verkrijgbaar in diverse stoffen en microleder, waarbij ook uit allerlei kleuren gekozen kan worden. Getoond model is een 4-zitsbank uitgevoerd in oud roze, gemêleerde stof. Tevens is Beau verkrijgbaar in andere afmetingen en als loveseat. Shop bank Beau van Trendhopper online of in woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1607515
Breedte 233 cm
Hoogte 86 cm
Diepte 97 cm
Materiaal Stof
Kleur Oud Roze
Merk Trendhopper
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer